Saloon

Style Ahead
Zwartemeerlaan 42
2317 LV Leiden

info@styleahead.nl
06-195 195 83

 

OPENINGSTIJDEN
Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag gesloten
Woensdag 09:00 tot 12:00
Donderdag 18:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag gesloten
zondag gesloten

Colour & Care

goud met vignet

Bij het kleuren van je haar let ik op de tint van je huid en de kleur van je ogen. Zo kan ik bepalen en adviseren welke tinten het beste bij jou passen.

Ik heb een brede ervaring op het gebied van kleuren en beheers verschillende kleurtechnieken om tot een mooi resultaat te komen. Bovendien ben ik creatief in het mixen van verschillende kleuren, waardoor jouw haarkleur altijd uniek is.

Voor maximaal behoud van je kleur is een goede nabehandeling noodzakelijk. Ik vertel je graag welke producten we het best kunnen inzetten na jouw colour treatment en hoe je deze verzorging thuis kan voortzetten.

 

METAMORPHIC SALON SYSTEM

"Wellness voor je haar"

Deze behandeling werkt hetzelfde als Olaplex, maar dan in natuurlijke vorm. Het is een 2-fasen systeem die op verschillende manieren in te zetten zijn.

Fase 1:
De Healing Bond kan gebruikt worden in het kleurrecept waardoor het haar minimaal tot niet beschadigd wordt. De ingrediënten dringen door tot diep in de kern van het haar om het een beschermend, verzorgend en versterkend effect geeft.

Fase 2:
De Vitamine Miracle zorgt ervoor dat de beschadigde delen van het haar worden opgevuld, zet de kleurvast en sealt de buitenste laag van het haar. Hierdoor voelt het haar zacht en gezond aan, heeft het een prachtige glans en blijft de kleur langer mooi.

Het 2-fasen systeem kan ook als losse behandeling worden ingezet bij het knippen en/of föhnen om je haar een enorme boost te geven en te herstellen.

De Vitamine Miracle kan ook apart als intense verzorging en colour-lock na het kleuren worden gebruikt. Wil je meer weten over dit product? Of een afspraak maken voor een kleurbehandeling? Neem dan contact met me op.

 

HOT TOWEL DREAM MASK

Op den duur raakt je haar beschadigd door bijvoorbeeld het föhnen, het gebruik van krul- of stijltang of het kleuren en blonderen van je haar. Dit los je op door je haar te verzorgen met een goed masker. De Hot towel dream mask behandeling werkt hier perfect voor.

Na het wassen wordt je haar behandeld met een voedend masker en vervolgens ingepakt in een warme handdoek. Zo trekken de bestanddelen diep in je en haar en voedt en hydrateert het grondig. Resultaat: Een mooie glans en een boost aan gezondheid voor je haar. En voor jou is het even een momentje van ontspanning.

0
Winkelwagen
  • No products in the cart.